Már csak egy hét!

  Rohamosan közeledik a futásunk dátuma. Gondoltam összefoglalom a napokban már a facebook-on is megosztott örömhíreket illetve pár hasznos infót amire szeretném felhívni a figyelmeteket!
Tubes (Ultra) Trail


  • A Mecsek Maraton Team felajánlásának köszönhetően mindenki, aki részt vesz a futáson kap egy  nagyon menő Tubes (Utrat) Trail-es szilikon karkötőt és egy személyre szabható hűtőmágnest! 
    Szilikon karkötő tervezet

Egyedi hűtőmágnes
  • Futásunk hivatalos frissítője a SQUEEZY SPORTS NUTRITION Magyarország. Gél és izo vár titeket a rajtban/célban, azaz a Semiramis teraszán. Már 30 éves német cég termékei nem tartalmaznak semmiféle színezőanyagot, édesítőszert és adalékanyagot, gyomorkímélőek és jól emészthetőek. 
Paradicsomos gél!
  • Több körre indulók természetesen azért gondoskodjanak a saját frissítésükről, mert nem tudni mikor fogy el az izo és a gél!!! Kulacsot, poharat kérlek hozzatok magatokkal! SZEMETELNI TILOS!
Forrás: https://www.pexels.com/
  • A Semiramisban futásotok után van lehetőségetek ebédelni. Halászlé és babgulyás közt választhattok! Kérlek ha igényt tartotok rá jelezzétek a Facebook eseménynél feltett kérdésre válaszolva vagy írjatok a tubesultratrail@gmail.com emailcímre péntek estig! Kávéval, üdítővel, szendviccsel, rétessel egész nap várnak titeket! Árakat itt találjátok!
Babgulyás a Semiramisban
  • Várható időjárás: Nem akarok elkiabálni semmit! :) Én ezeket az oldalakat szoktam nézni: met.hu és a yr.no
Forrás: https://www.pexels.com/
  • Az útvonalat jól ismerő résztvevőket arra kérjük segítsék azokat akik most járnak errefelé először! Nem versenyzünk egymással, hanem segítsük a sporttársunkat saját céljai elérésében! Előre is köszönöm Mindenkinek a közreműködést!
    Tubes felé a sárga sáv mentén!
  • Ha valaki inkább sétálna egyet, annak ajánljuk a 10 órakor induló MMT & RooM bistro életmódváltó Tubes túrát. Egy kört sétálnak az útvonalon. Jelentkezni az eseménynél tudtok vagy gyertek 10-re a Semiramis-hoz! 
    MMT & RooM bistro életmódváltó Tubes túra
Remélem mindenkinek sérülésmentesen és jól sikerült a felkészülés! Találkozunk egy hét múlva vasárnap! Esetleges kérdéseitekkel keressetek a Facebook oldalon vagy a tubesultratrail@gmail.com emailcímen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése